De menjar no en llencem ni mica

Què fer amb el pollastre a l’ast

Deixa un comentari

Jo de tant en tant compro pollastre a l’ast el cap de setmana però mai l’acabo tot, m’acostuma a sobrar el pit.

Per no menjar-lo després reescalfat els guardo per afegir a algún plat en fred. Trec la pell i els ossos, el tallo a tires o a daus i el poso a l’amanida o bé el tallo més petit i em faig un farcit per un sandwich “vegetal” (si no tenim en compte el pollastre, :D) amb tomàquet, enciam i maionesa. De vegades això també ho faig per aprofitar l’enciam una mica pansit. Així que d’aquesta manera aprofito dos aliments alhora!

 

Recepta aportada per Mireya

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s