L’associació Espai Ambiental i la Fundació ENT posem en marxa conjuntament un projecte de sensibilització per a la prevenció del malbaratament alimentari mitjançant dues eines que ajuden a reduir el menjar que es llença:
- El coneixement de les experiències de canalització d’aliments.
- La difusió de bones pràctiques a nivell domèstic.
D’una banda, es caracteritzaran diferents experiències de canalització d’excedents alimentaris per donar-les a conèixer i fomentar noves experiències. Paral·lelament es desenvoluparà una campanya a través de diferents canals (xarxes socials, web 2.0 i accions al carrer amb voluntariat) per transmetre la necessitat d’actuar a nivell personal i col·lectiu.
Les principals actuacions previstes són:
- Elaboració de vídeos divulgatius sobre experiències de canalització d’excedents alimentaris.
- Una guia amb consells per a implantar experiències de canalització d’excedents alimentaris.
- Punts informatius dinamitzats sobre com aprofitar el menjar a casa i la tasca que fan les entitats solidàries.
- Un àpat popular d’aprofitament d’excedents alimentaris i una jornada de debat sobre experiències de canalització.
Podreu seguir la campanya 2.0 via les nostres xarxes socials o seguint aquest bloc.
Més informació: info@fundacioent.cat · projectes@espaiambiental.com
Retroenllaç: Resum de la jornada “Experiències ciutadanes d’aprofitament de menjar” | ENT