De menjar no en llencem ni mica

malbarates o aprofites?

moa banner

L’associació Espai Ambiental i la Fundació ENT posem en marxa conjuntament un projecte de sensibilització per a la prevenció del malbaratament alimentari mitjançant dues eines que ajuden a reduir el menjar que es llença:

  • El coneixement de les experiències de canalització d’aliments.
  • La difusió de bones pràctiques a nivell domèstic.

D’una banda, es caracteritzaran diferents experiències de canalització d’excedents alimentaris per donar-les a conèixer i fomentar noves experiències. Paral·lelament es desenvoluparà una campanya a través de diferents canals (xarxes socials, web 2.0 i accions al carrer amb voluntariat) per transmetre la necessitat d’actuar a nivell personal i col·lectiu.

Les principals actuacions previstes són:

  • Elaboració de vídeos divulgatius sobre experiències de canalització d’excedents alimentaris.
  • Una guia amb consells per a implantar experiències de canalització d’excedents alimentaris.
  • Punts informatius dinamitzats sobre com aprofitar el menjar a casa i la tasca que fan les entitats solidàries.
  • Un àpat popular d’aprofitament d’excedents alimentaris i una jornada de debat sobre experiències de canalització.

Podreu seguir la campanya 2.0 via les nostres xarxes socials o seguint aquest bloc.

Més informació: info@fundacioent.cat · projectes@espaiambiental.com

logos

One thought on “malbarates o aprofites?

  1. Retroenllaç: Resum de la jornada “Experiències ciutadanes d’aprofitament de menjar” | ENT

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s