De menjar no en llencem ni mica

L’Associació Espai Ambiental, finalista al Premi Europeu de Prevenció de Residus

ewwr

La nostra campanya de sensibilització sobre malbaratament alimentari “De menjar no en llencem ni mica!” ha quedat com a finalista dels 4rts Premis Europeus de Prevenció de Residus a la categoria associacions que es van fer públics el 5 de juny de 2013.

Aquest guardó vol distingir aquelles iniciatives realitzades en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que en l’edició 2012 va acollir unes 10.800 activitats arreu d’Europa. Les accions més remarcables dutes a terme en cada edició de la Setmana Europea són triades per les corresponents entitats organitzadores (en el cas de Catalunya per l’Agència de Residus de Catalunya) i presentades a la valoració d’un jurat independent.

nimicaplat

En concret la nostra campanya s’ha valorat per considerar que hem creat un conjunt de recursos comunicatius innovadors sobre malbaratament alimentari: tant les activitats 2.0 (destacant el Concurs #jonollenço) com les activitats de carrer (punt informatiu sobre malbaratament alimentari dinamitzat).

Cartell concurs nou_p

L’Associació Espai Ambiental continua enguany amb les seves activitats de sensibilització sobre la necessitat de reduir el malbaratament alimentari domèstic i alhora fomentar l’aprofitament dels excedents al llarg de la cadena alimentària. Enguany, hem posat en marxa el projecte Malbarates o aprofites? i tot d’altres iniciatives que podeu seguir en aquest bloc, així com a les nostres xarxes socials.

Felicitar des de la nostra associació al Parc Zoològic de Barcelona, guanyadors d’un dels premis pel projecte que promou la gestió dels seus residus orgànics a través de compostadors ubicats al propi parc.

Volem agrair a totes les persones i entitats que s’han implicat i/o han participat d’alguna manera de les nostres activitats, que han fet possible aquest premi.

Associació Espai Ambiental.
 
Per a més informació, contacteu-nos a nimica@espaiambiental.com o projectes@espaiambiental.com