Fotos guanyadores:
Premi a la recepta o truc més original i innovador: Crema de Verdures amb Cruixents. Imatge aportada per la Marta.

Recepta econòmica i nutritiva. Aprofitem tots els ingredients al màxim i fem un ús més sostenible a la cuina una Crema de verdures amb els seus cruixents. Aprofitem les pells de les verdures que hem utilitzat (carbassó, patata i pastanaga) i les arrels dels porros per fer uns cruixents boníssims.
Premi a la recepta o truc més útil: Pa ratllat, imatge aportada per la Cristina.
Premi a la millor aportació de bars/restaurants: Cartell per sensibilitzar els clients, aportat pel Bar La Flauta de Sant Cugat del Vallès.

Aquesta pot ser una bona solució a un hàbit que a vegades ens trobem que passa al nostre bar com és el d’haver de llençar les restes del menjar que la gent no s’acaba. Esperem que la nostra idea pugui contribuir a la vostra campanya.
El cartell el publicarem al facebook del restaurant i el col•locarem a les taules de l’establiment juntament amb les cartes.
Consulta totes les fotos aportades al concurs
En aquest àlbum d’imatges podeu veure totes les fotos aportades al concurs, juntament amb els consells i receptes.
Membres del jurat:
– En Felipe Celis de la Fundació ALICIA.
– La Marta, cuinera d’afició i autora del blog “Què cuino avui?“.
– L’avi Pere, amant del bon menjar i xef de casa seva.
Premis
El dos trucs o receptes guanyadors rebran:
– El primer un lot de productes per conservar millor els aliments gentilesa de Lékué .
– El segon rebrà un val de 30 euros per comprar productes ecològics a qualsevol de les botigues Veritas.
La participació de bars i restaurants es valorarà separadament dels particulars i es premiarà amb una cistella de productes de pagès de Vida Meva, botiga d’alimentació ecològica i de proximitat.
Amb la col·laboració de:
—————————
A tenir en compte:
La participació en el concurs implica l’acceptació de les bases i el veredicte. Les fotografies han de ser originals dels autors. Les imatges que ens feu arribar les farem servir per difondre el missatge de la campanya “De menjar no en llencem ni mica!” via les xarxes socials (blog, twitter, facebook) fent menció del nom del perfil de l’autor/a.
Aquesta activitat forma part de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Retroenllaç: ‘De menjar no en llencem ni mica’ proposa un concurs d’idees per no malbaratar | Celler-Adocse
Mai 27, 2013 a les 11:13 am
Jo no llenço les beines (tavelles) de les faves. Bullides i servides amb porro rossejat i amb virutes de pernil fan un plat deliciós!
Retroenllaç: L’Associació Espai Ambiental, finalista al Premi Europeu de Prevenció de Residus | Tacat de cafè
Retroenllaç: La campanya “De menjar no en llencem ni mica” finalista als Premis Europeus de Prevenció de Residus | Comunicació i sostenibilitat
Retroenllaç: De menjar no en llencem ni mica: finalistes del Premi Europeu de Prevenció de Residus! | Comunicació i sostenibilitat
Retroenllaç: Concurs “Jo no llenço” |