De menjar no en llencem ni mica

Què pots fer per no llençar pa?

Compreu pa de qualitat. El pa molt barat acostuma a fer-se malbé ràpidament.

Conserveu-lo en una bossa de tela. Així es mantindrà fresc, sense perdre la humitat.

Abans de que es posi dur, congeleu-lo tallat com us interessi (per entrepà, llesques per posar directament a la torradora…)

Si us trobeu amb pa dur, aprofiteu-lo:

– Pa ratllat.

– Crostons.

– Torrijas (torrades de Santa Teresa)

– Diverses sopes (ceba, farigola)

– Migas

Si vols saber-ne més, visita el punt informatiu “De menjar no en llencem ni mica!”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s