De menjar no en llencem ni mica

la llista de la compra al teu smartphone

3 comentaris


Tres apps per smartphone que permeten fer la llista de la compra

Sempre insistim en la importància de fer una bona llista de la compra. Les noves tecnologies us poden facilitar molt aquesta tasca. Us enllacem tres de les aplicacions més populars que permeten emportar-se la llista de la compra als telèfons intel·ligents, encara que a les botigues d’Apps trobareu moltes més, gratuïtes o de pagament.

Listlick

listick_640x250-banner

Aplicació per iPhone que permet fer llistes de la compra agrupades per categories i tipus de botiga (fruiteria, carnisseria, etc.), o sincronitzades entre diversos dispositius i seguiment de la despesa que suposa cada compra.

Llista de la compra

llistadelacompra

Aquesta és una app en català que permet tenir les llistes de la compra en estat d’edició, compra o finalitzada. Es poden afegir productes de la llista per veu (només idiomes acceptats per android), enviar llista per WhatsApp, Gmail,etc. Permet també controlar quins productes s’han comprat i els que falten per comprar, i el preu final de la compra.

Out of milk

outofmilk

És una de les aplicacions més populars i descarregades per Android. Permet crear llistes de la compra, control del rebost domèstic i llista de tasques. Permet introduir llistes de forma manual o escanejant codis de barres, així com compartir les llistes amb la resta de membres de la familia.

Si vols rebre més informació, apunta’t al repte “Malbarates o aprofites?”

#jonollenço

logos

3 thoughts on “la llista de la compra al teu smartphone

  1. Retroenllaç: La llista de la compra al teu smartphone | AppA...

  2. Hola,

    Us proposo que també proveu la “Llista de la compra intel·ligent”, és molt simple i té eines molt útils tant per l’hora de revisar què fa falta comprar, ja que pots ordenar per exemple per articles més comprats i és molt útil per no deixar-te re, com per a l’hora de comprar, ja que si es va habitualment al mateix supermercat pots ordenar la llista per ordre de compra i així no has d’anar pujant i baixant com un boig per saber si el què tens davant està a la llista o no, a part de moltes altres eines útils.

    Us animo a que la proveu:

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xrs.llistacomprainteligent

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s