De menjar no en llencem ni mica

Reaprofitament de canelons

2 comentaris

Aprofitem canelons, en cas que hagin sobrat.

Ingredients: ou, pa ratllat, oli.

Agafem els canelons, que ja estaran una mica secs i els traiem la bechamel. Batem els ous com per fer una truita. Passem els canalons per l’ou batut i pel pa ratllat. A continuació els fregirem a una paella amb oli. Els podem acompanyar amb patates fregides… i bon profit!

2 thoughts on “Reaprofitament de canelons

  1. Per aprofitar un canaló no cal que llencem la salut!

Respon a Gina Cancel·la la resposta

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s