De menjar no en llencem ni mica

Macarrons de rostit

Deixa un comentari

Aprofitem carn que hagi sobrat de rostit (pollastre, vedella…)
– Ceba, 2 dents d’all, tomàquet
– Una cullerada de farina
– Una cullerada de mantega
– Una tasseta de llet
– Macarrons
A la cassola del rostit hi fem un sofregit amb la ceba ratllada, dos grans d’all i la tomata madura i així es mescla amb els sucs del rostit. Esmicolem la carn i altres restes i barregem amb els macarrons bullits. Es posa a la cassola i s’hi posa la mantega; quan es fongui s’afegeix la farina i la llet, a foc lent, remenant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s