De menjar no en llencem ni mica

Flam de pa (pudding)

Deixa un comentari

Aprofitem pa, ja que avui que quan mengem pans bons i no pas barats, és una pena llençar-lo

– remullar-lo amb llet
– afegir sucre i canyella (o el que preferiu)
– posar-hi ous sencers (per un litre de llet, mínim 4)
– batre-ho amb el turmix
– en un motlle llarg posar-hi caramel o mantega al fons
– abocar-hi la barreja i cap al forn calent (sobre la plata del forn on coloqueu el motlle hi ha d’haver sempre uns dits d’aigua).
-després nevera i desmotllar-lo.

(variants: amb fruits secs o fruita confitada; FLAM SALAT: amb restes d’embotits, pebre i sal naturalment.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s