De menjar no en llencem ni mica

Bunyols d’arròs

Deixa un comentari

Aprofitem restes de formatges i embotits. Es pot variar amb peix, pollastre o altres.

Ingredients: arròs, dos ous, julivert, pa ratllat, sal i pebre.
Barrejar en un bol els ous, l’arròs, el julivert, el pebre i la sal. Afegir el pa ratllat fins que la massa estigui homogènia i mesclar amb els formatges o embotits. Agafar porcions amb una cullera i fregir amb oli ben calent.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s