De menjar no en llencem ni mica

Bleda amb crema de xampinyons

Deixa un comentari

Ens permet aprofitar les tiges de bleda

Ingredients: Tiges de bledes, farina, ou, ceba, xampinyons, nata líquida, vi blanc per al sofregit.

 

Es netegen molt bé les tiges amb aigua. Es fan bullir durant 15 minuts fins comprovar que estiguin toves. Es treuen i es passen per farina i ou i es fregeixen. Les posem en plat amb un paper de cuina per que absorbeixi l’oli.

Fem un sofregit amb la ceba i els xampinyons, un got de vi blanc, un cop reduït afegim la nata líquida, un pel de sal i es deixa lligar. Es pot batre per obtenir una crema ben fina. Servim les tiges amb la crema.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s