De menjar no en llencem ni mica

Terrina de carn i falafel

Deixa un comentari

Aprofitem restes de carn del “cocido extremeño”

Cada setmana a casa fem el tipic cocido d’Extremadura: cigrons, pollastre o gall d’indi, vedella, porc (orella o peus de porc), pastanaga, patata, naps… Quan sobra molta carn, podem fer terrina de carn:

– posem la pastanaga trossejada en talls rodons a la base del motlle allargat
– amunt posarem per exemple el pollastre a trossos petits
– farem una altre capa amb la vedella
– entre capa i capa de carn posarem la carn de l’orella o del peu del porc, ja que la gelatina farà que agafi consistència.

Ficarem el motlle a la nevera i quan vulguem servir-lo podem passar-ho per la paella.

Amb els cigrons farem les croquetes dels falafels.

Com ja tenim els cigrons tovets, els aixafarem i els barrejarem amb una mica de sal, all (al gust) i julivert, se li pot posar una mica de comí.

Farem boletes, les quals passarem per farina i les fregirem amb oli calent.

Salut!!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s