De menjar no en llencem ni mica

Puré de verdures del fons de la nevera

Deixa un comentari

Ideal per aprofitar verdures que estiguin a punt de passar-se (carbassó, ceba, porro, pastanagues, etc…) 

Ingredients: fins a 1 kg de verdures variades que pugueu trobar al fons dels calaixos de la nevera, 3 cullerades d’oli d’oliva, sal i julivert: carbassó, ceba, carbassa, porro, etc. Es pot afegir nata líquida per donar-li la consistència desitjada.

Elaboració:

Netejar i tallar la verdura a trossets petits. Les posem en una cassola, cobrim amb aigua i afegim una mica de sal. S’han de coure uns 30 minuts fins que estiguin prou tendres. Afegim oli d’oliva i passem pel passapurés o la batedora. Afegim nata líquida o una mica de brou si és massa espessa. Rectificar de sal i llestos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s