De menjar no en llencem ni mica

Pudin de Pa

Deixa un comentari

Ingredient que s’aprofita: Pa sec (de barra o motlle), també ensaïmades, croissants, pans de llet, brioix que s’hagi quedat sec.

Ingredients: 4 ous, 3 brioixos o 200g de pa, 150g de sucre, 1/2L de llet, pell ratllada d’una llimona, 50g de panses de Corinto, una cullerada de mantega.

Elaboració: Tallar el pa en rodanxes, batre l’ou i afegir els 150g de sucre, la llet amb la ratlladura de llimona. Untar amb mantega un motlle. Posar a la base les rodanxes de pa, cobrint amb les panses. Tirar-hi per sobre la barreja i posar-ho al microones uns 8 minuts al 100% de potència.

Per donar-hi una capa brillant per sobre, mesclar 2 cullerades de melmelada i 3 cullerades de sucre. Posar-ho al microones uns segons i pintar per sobre el pudin amb un pinzell.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s