De menjar no en llencem ni mica

Pastís de pastanaga

Deixa un comentari

Ingredient que s’aprofita: Pastanagues que estiguin a punt de fer-se malbé. Ingredients: Per un kg de pastanagues, una ampolla de crema de llet (200ml), 3 ous, sal i pebre.

Elaboració: Pelar i tallar les pastanagues no molt gruixudes i cuinar-les uns 6 minuts al microones. Afegir-hi la crema de llet, els ous i la sal i el pebre, barrejar-ho amb el minipimer.

Untar un motllo amb mantega i col•locar-hi la barreja. Cuinar durant uns 15 minuts (600 o 700w) al microones fins que estigui cuit (comprovar punxant amb un escuradents). Decorar amb espàrrecs o pebrots.
Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s