De menjar no en llencem ni mica

Orangettes

Deixa un comentari

Ingredient que s’aprofita: Qualsevol pell de cítric, com ara taronja. Després de menjar-ne una, guardar la pell per convertir-la en un dolç.

Ingredients: Pell de taronja (500 g), 750g de sucre i 250 ml d’aigua per fer almívar.

Elaboració: Pelar la taronja de manera que puguem obtenir unes tiretes longitudinals d’uns 0’5 cm d’ample. Aquestes tiretes de pell de taronja caldrà escaldar-les en aigua bullent 3 vegades, fent un canvi d’aigua cada vegada per tal que perdin poc a poc l’amargor.

Després les posarem a coure a foc molt suau en almívar durant unes 3 hores fins que les tires siguin transparents. Deixar assecar a la placa del forn (90º, una hora). Es poden conservar un cop fredes en un pot de vidre durant alguns mesos. Es mengen soles, amb sucre o banyades en xocolata.

Nota: a les pastisseries es ven a uns 6€ els 100g, o sigui que aprofiteu!

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s