De menjar no en llencem ni mica

Migas (versió 2)

Deixa un comentari

Aprofitem pa del dia anterior.

Ingredients: pa, all, oli i aigua.

El pa dur el fem a trossos petits i hi posem una mica d’aigua per humitejar-lo (se’n diu “se calan las migas”·). Les deixem reposar fin que decidim torrar-les en una paella. Posem uns quants alls a l’oli per donar-li aroma… Posem el pa i anem donant-li voltes amb paciència, que la cosa cansa. Una vegada torrades les pots acompanyar amb el que més t’agradi.

Es pot acompanyar amb el que vulguis, des de fruita fins a ous ferrats, pebrots…

Bon profit!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s