De menjar no en llencem ni mica

Arancini o mandonguilles d’arròs a l’estil italià

Deixa un comentari

Ingredient que s’aprofita: Qualsevol arròs que ens sobri, excés de salses per pasta, paquets de formatge oberts… admet molts tipus de guarnició extra.

Imatge: portalsusana.blogspot.com

Ingredients  per a 3 persones: 300 g d’arròs (blanc, de paella, de rissotto, etc…) ja cuit. 50 g de formatge (per fondre), 80g de salsa (bolognesa, de tomàquet o pesto), quantitat suficient de ou, farina i pa ratllat, guarnició al gust per acompanyar (bolets, pèsols, carn…).

Elaboració: El truc consisteix a crear una pasta de la textura de les croquetes per que sigui fàcil de fer pilotetes. Mesclem l’arròs amb una mica de salsa, el formatge i la guarnició. Si queda una pasta massa dura, s’afegeix més salsa. Fer boles d’uns dos cm de diàmetre. Empanar i fregir. Amb la calor de la fritura, el formatge es fondrà i quedarà fos per dintre. Servir calentes.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s